1 deň úsmevu

V dňoch od do 1. 6. 2014 prebiehala v uliciach slovenských miest celoslovenská verejná zbierka 1 deň úsmevu, ktorú od roku 2003 organizuje spoločnosť Úsmev ako dar. Verejnosť sa tak mohla zapojiť do pomoci deťom, ktorým chýba to najdôležitejšie – bezpečie vlastnej rodiny. Dnes už poznáme aktuálny výťažok zbierky. V rámci celého Slovenska sa vyzbieralo 18 132,67 €. Ďakujeme.

Zdroje z verejnej zbierky 1 deň úsmevu poslúžia na to, aby sa predišlo ďalšiemu zlyhávaniu rodín, aby deti mohli vyrastať vo vlastnom či náhradnom rodinnom prostredí, aby aj deti v ústavnej starostlivosti mali možnosť rozvíjať svoju osobnosť a aby sa po odchode z detského domova dokázali plnohodnotne začleniť do spoločnosti.

Svojou účasťou sme tiež prispeli a pomohli. Aktivity sa zúčastnili študentky II. A triedy: Timea Takáčová, Radka Kečkárová, Melissa Foltánová, Andrea Šimunová, Angelika Gergelyová, Dorota Kuráková. Posledné dve menované študentky boli v závere školského roka odmenené malou vecnou odmenou od organizátorov, za najvyšší vyzbieraný obnos. Gratulujeme a vsetkym, ktorí zbierku podporili ešte raz zo srdca ďakujeme,-)

26. 5.