Imatrikulácia

Imatrikulačný večierok v Gymnáziu A. H. Škultétyho sa niesol v duchu „Noc oskarov“. V piatok 16. Októbra 2015 oficiálne II.A a II.B privítala tohtoročných prváčikov. Ráno prichádzali veselí, no kúsok vystrašení, čo im tento veľký deň prinesie. Po vyučovaní o 16:00 sa zišli všetci prváci a najmä zvedavci v spoločenskej miestnosti. Keď už boli oblečení v netradičnom odeve a vymaľovaní, program sa mohol začať.

Na úvod naši moderátori Lucia Glézlová a Martin Gorej predstavili všetkých prvákov. Taktiež nemohla chýbať trojčlenná porota, ktorá rozhodovala o ich osude, kto sa stane víťazom a držiteľom ceny Oskara. Prváci si tento večer užívali a povzbudzovali svojich spolužiakov pri rôznych súťažiach. Vtipné úlohy ako balet s vajíčkom v ponožke alebo vášnivý tanec pri metle rozosmiali každého. Zábava sa vystupňovala pri skvelom kvíze. Čerešničkou na torte bolo spievanie maďarských ľudoviek, ku ktorému sa pridali aj niektorí diváci. Na spríjemnenie atmosféry nám Martin Pavlov zahral na klavíri pesničku „All of me“ – John Legend. A čo by to bolo za slávnostnú udalosť bez poriadnych bodyguardov! Denis Varga a Michal Máč dozerali na poriadok a čestný priebeh odovzdávania Oskarov. Na záver Štefan Kiss z Modrého Kameňa predviedol úžasnú barmanskú show.
Nadišiel čas vyhodnotiť našich najlepších. Na 3. Mieste sa umiestnila Vanesa Fógelová. Výborné 2. miesto získal Mário Vido a našim celovečerným víťazom sa stal Oliver Buriš.
Aby ostatným súťažiacim nebolo smutno, boli obdarovaní malými podbradníčkami s vlastným menom, ktoré im budú pripomínať tento nezabudnuteľný večer plný zábavy. Po odovzdaní cien vypukla diskotéka, na ktorej sa každý zabával.

Čo je najdôležitejšie – našli sme si nových priateľov a možno práve tento deň nám v spomienkach vyčarí úsmev na tvári.

Fotogaléria