Karneval na ľade

Veselé obdobie fašiangov sme aj v tomto školskom roku zavŕšili karnevalom na ľade. V stredu 26. februára 2014 sa študenti Gymnázia vo Veľkom Krtíši zabávali už na jeho treťom ročníku.

Karneval sa konal na malom zimnom štadióne vo V. Krtíši a zúčastnilo sa ho cca. 45 študentov z rôznych ročníkov. Podmienkou pre všetkých zábavy chtivých adeptov bol vstup v korčuliach a samozrejme s maskou :-).

Na ľadovej ploche bolo skutočne veselo, voľné korčuľovanie striedali nápadité súťaže, ktoré aj tentokrát pripravili vyučujúci telesnej a športovej výchove na škole. Bola to súčasne záverečná spoločná hodina korčuľovania v tejto sezóne. Všetci sme si klzisko v našom meste obľúbili, preto sme si túto príležitosť nemohli nechať uniknúť :-).

Odmenou za kreativitu v príprave masiek aj za podané športové výkony boli maškrty rôzneho druhu, ktorými boli súťažiaci priebežne odmeňovaní a všetkým sa to samozrejme veľmi páčilo.

Už dnes sa tešíme na nasledujúci ročník karnevalu, a aj z možnosti využívať malý zimný štadión v rámci hodín telesnej výchovy a prispieť tak k zvýšeniu korčuliarskej gramotnosti našich študentov.

Mgr. Miroslava Čopová

Fotogaléria