KARNEVAL NA ĽADE

Dobrá nálada a zábava obohatili vyučovanie študentom Gymnázia A. H. Škultétyho počas 4. ročníka tradičného podujatia - KARNEVAL NA ĽADE.
V utorok 27. januára 2015 sa uskutočnil opäť jeden – netradičný deň v škole. Súčasťou povinnej výbavy pre študentov na tento deň, neboli len vedomosti, zošity a učebnice, ale aj korčule, nápaditá maska a správne športové nasadenie i dobrá nálada.
Po obede sa zástupcovia študentov zo všetkých ročníkov, presunuli na Malý zimný štadión v meste. Po krátkej príprave vykorčuľovali na ľadovú plochu, zmenení na predstaviteľov rôznych povolaní, rôzne rozprávkové postavy, či bytosti z ríše zvierat.
Program bol naozaj bohatý. Karnevalovú náladu mali naši študenti možnosť kompenzovať zdokonaľovaním techniky korčuľovania. Našli sa aj takí, ktorí sa pri tejto príležitosti na korčule postavili prvýkrát, nabrali odvahu a veru oplatilo sa, zvládli to na jednotku. Ani tento ročník sa nezaobišiel bez súťaží, ku ktorým patrí ako inak sladká odmena. Najzaujímavejšie nápady za originálne masky sme v závere podujatia odmenili vecnými cenami

Za materiálnu podporu veľmi pekne ďakujeme Rade rodičov pri GAHŠVK a všetkým účastníkom karnevalu za aktívnu ich účasť. Veď sme zaznamenali rekordný počet korčuľujúcich, súťažiacich aj zamaskovaných.
Teší nás, že mládež prejavuje záujem o pohyb aj mimo telocvične. Je to pre nás príjemný signál a zároveň odmena za vynaložené úsilie.

Mgr. Miroslava Čopová

Fotogaléria