Vianočné kompozície a Deň čaju

Dňa 10.12.2015 sa v spoločenskej miestnosti Gymnázia vo Veľkom Krtíši uskutočnila súťaž v aranžovaní vianočných kompozícií, ktorú organizovala RNDr. Darina Kortišová a Mgr. Lívia Cibuľová. Súťaže sa zúčastnili študenti Gymnázia zo všetkých ročníkov. Boli rozdelení do dvoch kategórií. Súťaž prebiehala v čase od 9.30 hod do 11.30 hod. a študenti už tradične z pripraveného materiálu vytvorili vianočné kompozície, ktoré nám príjemne navodili svojou vôňou vianočnú atmosféru.

Odborná porota v zložení Mgr. Lívia Cibuľová, Mgr. Zuzana Matejkinová a Mgr.Miroslava Čopová vyhodnotili obidve kategórie nasledovne:

II. kategória – prima, sekunda a kvarta – vyhodnotené boli prvé tri miesta nasledovne:
prvé miesto - Milan Fuljtár – prima
druhé miesto – Júlia Vaňová – kvarta
tretie miesto – Zuzana Hulecová kvarta

I. kategória – ostatné triedy Gymnázia – bola vyhodnotená nasledovne:
prvé miesto – Michaela Schmidtová – 3.A
Lucia Glézlová – 2.A
tretie miesto – Lucia Pivková – 3.A.

Každé miesto bolo ocenené finančne vďaka Rade rodičov pri Gymnáziu A.H.Škultétyho vo Veľkom Krtíši, ktorá víťazom prispela na pekné darčeky pod stromček.

11.12.2015 – utorok bolo vyhodnotenie súťaže „Vianočné kompozície“ v spoločenskej miestnosti Gymnázia, ceny odovzdala jedna z organizátoriek súťaže RNDr. Darina Kortišová a popriala všetkým súťažiacim krásne sviatky a pokojné prázdniny.

10.12.2015 – organizovala 2.B trieda spolu s triednou profesorkou v spoločenskej miestnosti Gymnázia A. H. Škultétyho „Deň čaju“. Študenti 2.B triedy varili rôzne bylinkové čaje a ponúkali ich spolu s pečivom svojim spolužiakom, študentom z iných tried gymnázia a profesorom.

Obidve akcie sa mohli uskutočniť len vďaka finančnej podpore Rady rodičov pri Gymnáziu A.H.Škultétyho vo Veľkom Krtíši za čo im veľmi pekne ďakujeme.