KURZ KORČUĽOVANIA

Koncom decembra sme pre najmladších žiakov gymnázia usporiadali kurz korčuľovania, ktorý sa na našej škole stal tradíciou a teší sa každoročne veľkému záujmu so strany žiakov i rodičov. Kurz tento rok finančne podporila aj Rada rodičov pri GAHŠ, zo čo im veľmi pekne ďakujeme.

Žiaci triedy PRIMA mali tak príležitosť, osvojiť si základy korčuliarskej techniky, ale sa aj zabaviť a čo je najdôležitejšie - byť v pohybe! Počas piatich dní korčuliari usilovne napredovali a tak sa pomaličky zdokonaľovali. Zo začiatočníkov sa už po dvoch dňoch stali samostatní korčuliari a mierne pokročilí sa ďalej zdokonaľovali. Bolo nádherné sledovať ako sa zo dňa na deň zlepšuje ich korčuliarska technika, ale aj také maličkosti ako je obúvanie, či šnurovanie korčulí :) Všetkým účastníkom kurzu patrí veľká pochvala za snahu a húževnatosť.

Tešíme sa, že sme takto hravou formou prispeli k zlepšeniu korčuliarskej gramotnosti našich žiakov a že pohyb na ľade nebude odteraz žiaden problém. Stačí si obuť korčule a vykročiť na ľad.

Mgr. Miroslava Čopová

Fotogaléria