ŠTUDENTSKÝ PLES 2017

Dňa 27.1. 2017 sa u nás na gymnáziu konal študentský ples, ktorý pripravili pre svojich spolužiakov členovia žiackej školskej rady. Stretli sa tu hlDavne naši žiaci, či už súčasní alebo bývalí, ale boli tu prítomní aj pán zástupca, pani profesorky a zopár žiakov z iných škôl. Celý večer sa niesol v znamení príjemnej nálady a tanečnej hudby s témou kvety.

O úvodné slovo sa postarali moderátori Radka Lekýrová a Dominik Kamenský. Potom nasledovalo oficiálne otvorenie plesu tancom profesorov s našimi členmi študentskej rady. Postupne sa k ním pridali ďalší tancujúci.

Do tanca nám hral DJ Janko a v programe nám zaspievala Petra Janáčová a na harmonike nám zahral Jozef Tesery. Samozrejme, nechýbalo ani fotenie, o ktoré sa postaral Patrik Tomášik.

Ako na každom dobrom plese ani u nás nechýbala bohatá tombola, ktorá bola veľmi atraktívna a zaujímavá.

Okolo 21:00 sme sa všetci pomaly presunuli dole do jedálne, kde nám pani kuchárky navarili chutnú večeru.

Samozrejme ako každý rok si študenti mohli zvoliť svoju kráľovnú a kráľa plesu. Kráľovnou plesu sa stala Alexandra Hermanová a kráľom sa stal Adam Kubinec, ktorí si spolu zatancovali kráľovský tanec a ten bol posledným bodom programu. Potom už nasledovala voľná zábava.

Ples trval do skorých ranných hodín. Všetci odchádzali šťastní a vytancovaní. Ďakujeme všetkým zúčastneným a tešíme sa na ďalší ročník študentského plesu!

Fotogaléria