VYDARENÝ ŠPORTOVO – PRÁZDNINOVÝ DEŇ NA GYMNÁZIU

Aktívny oddych v čase polročných prázdnin (pondelok 2.februára 2015) ponúklo Gymnázium A.H. Škultétyho vo Veľkom Krtíši žiakom 4., 5., 8. a 9. ročníka základných škôl a žiakom príslušných ročníkov gymnázia. Sekcia telesnej a športovej výchovy na škole v spolupráci s pedagogickými zamestnancami školy pre nich zorganizovala - Športový deň.

V čase od 08.30 hod. do 12:30 hod. si v telocvični navzájom zmerali sily štyri florbalové družstvá systémom „každý s každým“. V prestávkach medzi zaujímavými a dramatickými zápasmi si mali možnosť mladší žiaci zahrať vybíjanú alebo inú loptovú hru podľa záujmu a vlastného výberu. O poschodie nižšie v spoločenskej miestnosti sa stretli vyznávači stolného tenisu. Na dvoch stoloch predviedli vyrovnané výkony vo finálových zápasoch najlepší traja – A. Pohanka, M. Kanát a G. Ragač. Víťazom sa stal Adrian Pohanka.
Súčasťou športového dňa pre žiakov 4., 5., 8. a 9. ročníka základných škôl, ktorí prejavili záujem študovať ďalej na tunajšom gymnáziu, bol aj turnaj COUNTER STRIKE. V dvoch moderných odborných učebniach informatiky súťažili na kvalitných počítačoch viac ako tri desiatky mladších a starších žiakov. Turnaj sa hral vyraďovacím spôsobom a finále na dva víťazné zápasy.

O príjemnú atmosféru a občerstvenie všetkých účastníkov Športového dňa sa postarali zamestnanci školy, ktorí ponúkli vlastnoručne upečené zákusky a na doplnenie tekutín minerálku.

Všetci súťažiaci si z vydareného dňa odniesli príjemné zážitky a tí najlepší aj zaujímavé ceny – futbalové lopty, šiltovky a perá so znakom Gymnázia A.H. Škultétyho, plno sladkostí na doplnenie vydaných kalórií a dobrý pocit z víťazstva.
Najlepším florbalovým družstvom sa stal TOP team pred BAUER teamom a Gangstermi.

Tešíme sa, že sa o rok stretneme opäť s ešte väčším počtom záujemcov o štúdium na našej škole (8- ročná a 4- ročná forma štúdia).

Gymnázium A.H. Škultétyho vo Veľkom Krtíši oznamuje, že v školskom roku 2015/2016 plánuje otvoriť jednu triedu osemročného gymnázia pre žiakov piateho ročníka ZŠ a dve triedy štvorročného gymnázia pre žiakov deviateho ročníka ZŠ.

Prijímacie skúšky zo slovenského jazyka a matematiky sú z učiva základnej školy.

Prečo ísť na gymnázium?

Uvažujete o našej škole? Neváhajte, príďte nás navštíviť počas „Dní otvorených dverí“, ale aj inokedy. Radi Vám všetko ukážeme a vysvetlíme
6.3. 2015 (piatok) DOD pre deviatakov
7.3.2015 (sobota) DOD pre piatakov

Tešíme sa na Vás!

Fotogaléria