Študentský ples 2015

30. januára sa na našom gymnáziu uskutočnil tradičný študentský ples, ktorý pripravili pre svojich spolužiakov členovia žiackej školskej rady. Potom ako sa všetci usadili, moderátori večera – Kristián Toldy a Mária Malíková otvorili ples. Pán zástupca Ing. Jozef Meliško privítal všetkých prítomných a poprial im príjemnú zábavu. Pán zástupca spolu s predsedníčkou žiackej študentskej rady Líviou Toldyovou spoločným tancom začali prvé tanečné kolo. Postupne sa k ním pridali ďalší tancujúci.

Po skončení prvého tanečného kola sa o zaujímavý program postarala základná umelecká škola. Žiaci ZUŠ sa predstavili s ľudovým a scénickým tancom. Po skončení vystúpenia sa začala zábava. Tanec bol na chvíľu prerušený večerou o ktorú sa postarali naše kuchárky.

Samozrejme ani tento rok nechýbal fotograf, ktorý zachytil všetky momenty z plesu. Študenti fotografa naplno využili – fotili sa spolužiaci, kamaráti, páry dokonca aj vyučujúci so svojimi žiakmi. Na chodbe sa predávali ruže, ktoré chlapci mohli kúpiť svojim partnerkám. Každá obdarovaná žena sa určite potešila. Okrem toho si všetci mohli zakúpiť tombolu, ktorá bola veľmi atraktívna a zaujímavá. Počas žrebovania tomboly sa hlasovalo za kráľovnú a kráľa plesu.
Kráľovnou plesu sa stala Barbora Hrončeková a kráľom sa stal Tomáš Páriš, ktorí si spolu zatancovali kráľovský tanec a ten bol posledným bodom programu. Potom už nasledovala voľná zábava, ktorá sa skončila o druhej hodine ráno.

Fotogaléria