Gymnaziálne Vianoce

Posledný deň vyučovania v starom roku ( 22.12.2015 ) sa v našom gymnáziu uskutočnil ďalší ročník vianočných trhov. Organizátorom bola opäť študentská akciová spoločnosť – tento rok nesie názov CK Trip Travel. Naším cieľom bolo zabezpečiť celkovú organizáciu trhov, marketing, pripraviť priestor i stánky pre jednotlivých predajcov.
Vianočné trhy sa konali v čase od 8:00 do 12:30 a predávajúcimi boli najmä študenti gymnázia. V ponuke mali nielen voňavé perníky a rôzne chutné dobroty od výmyslu sveta, ale aj vlastnoručne vyrobené výrobky, ktoré na Štedrý deň určite veľkú radosť.
Naše pozvanie prijali aj milí hostia, ktorí naše trhy spestrili svojimi kreatívnymi výrobkami.

Neodmysliteľnou súčasťou vianočných sviatkov je podpora a pomoc. Stalo sa už tradíciou, že na gymnaziálnych vianočných trhoch nechýba charita a Unicef stánok pomoci pre deti z krajín, kde vzdelanie a možnosť učiť sa v škole nie je samozrejmosť. V rámci Projektu Školy pre Afriku sa z predaja vianočného čaju vyzbieralo 15. -€, ktoré sme poukázali na konto Unicef Slovensko. ĎAKUJEME

Celý deň sa niesol vo veľmi príjemnej vianočnej atmosfére. Niektorí študenti nás dokonca prekvapili a potešili spevom a hrou na klavír. Veríme, že táto udalosť sa všetkým páčila a už teraz sa tešíme na budúci ročník vianočných trhov v našej škole.

Ďakujeme predávajúcim, nakupujúcim a všetkým , ktorí nás prišli podporiť

LAURA KOVÁČOVÁ, študentka III.A triedy,
CK Trip Travel – manažérka marketingu

Fotogaléria